Nissan March Nismo si Nismo S 2013 – Imagini si mici detalii

 • Scris de pe 8 Jul 2013 in Nissan
 • Lasa un comentariu
 • nissan_march_nismo_2013

  Poate multi de la noi nu stiu ce e ala un March. Insa, sunt convins ca Micra suna cu totul altfel, nu? Ei bine, noile Nissan March Nismo si Nissan March Nismo S 2013 si-au facut aparitia.

  Primul, Nissan March Nismo, primeste un motor de 1.2 litri, un benzinar cuplat la o transmisie CVT XTRONIC. Cel de al doilea, Nismo S, are sub capota un motor de 1.5 litri, cuplat la o cutie manuala in 5 rapoarte, in cazul acestuia cresterea de putere fiind de 37 CP si de vreo 50 Nm pentru cuplu, totalul fiind de 116 CP si 156 Nm.

  Tot in cazul lui Nismo S discutam si despre o evacuare sport, de o suspensie tunata, de un sistem de franare nou, dar si de jante de 16 inch incaltate cu anvelope Bridgestone Potenza RE-11 205/45 R16.

  Sigur ca avem un nou kit si pentru caroserie, acesta aducand bare noi, prgauri laterale, carcase noi pentru oglinzile retrovizoare, sau lumini de zi LED si culori noi pentru finisajul exterior. In interior, un volan imbracat in Alcantara, un vitezometru care indica pana la 220 km/h, scaune bucket si un pedalier modificat.

  Da… pentru moment este disponibil doar pentru Japonia… Si nu se stie daca vom avea parte de acelasi tratament si pentru Micra… 🙂

  Sursa WCF

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau