VW ZAIRE Concept – Studiu de design semnat Dong Man Joo

 • Scris de pe 25 Mar 2013 in Volkswagen
 • 1 Comentariu
 • volkswagen_zaire_concept

  Cateodata, ideile unor oameni ajung foarte departe. Atat de departe incat pentru multi dintre noi pare imposibil. Este si cazul designerului Dong Man Joo, care s-a gandit la ceea ce vedeti in imagini, un model, zic eu, iesit din comun, un model care se numeste Volkswagen ZAIRE Concept.

  De unde a plecat omul nostru atunci cand a gandit acest concept? De la faptul ca ar putea fi folosit de catre cei de la National Geographic. Este mare… Am putea spune ca e urias… Are cam de toate si, teoretic, se pliaza perfect pe nevoile celor de la NG. Numai daca ne uitam la una dintre dimensiuni, avem 2.640 mm inaltime…

  De ce va spuneam ca este vehiculul perfect pentru cei de la National Geographic? Pentru ca, in primul rand, vizibilitatea pentru cei din interior este de aproape 360 de grade. Ceea ce nu poate decat sa-i bucure pe amatorii de „vanatoare” in tot ce inseamna fotografie sau video.

  Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca interiorul poate primi pana la 5 pasageri. Scaunul soferului este pozitionat central, plus patru scaune pozitionate lateral, doua cate doua, acestea fiind disponibile pentru „cameramanii” care, teoretic, ar lucra pentru binecunoscuta revista.

  Iar „cireasa de pe tort” este faptul ca oricare din cele patru scaune despre care va spuneam poate fi urcat pana pe la 10 metri, tocmai pentru a putea fotografia/filma atunci cand este nevoie…

  Vedeti imaginile. 🙂

  Sursa Yankodesign si Diseno Art

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Comments (1)

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau