Aston Martin Rapide Shooting Brake de la Bertone

aston_martin_rapide_shooting_brake_bertone

Este un unicat, se numeste Aston Martin Shooting Brake si apartine celor de la Bertone. Sincer, mie nu-mi place ce vad! Deloc! Dar cum nu m-au intrebat pe mine cand l-au facut, asta e… 🙂 Oricum, masina este prezenta la Salonul Auto de la Geneva.

Cei de la Bertone au poreclit-o Jet 2+2 si, cu aceasta ocazie, sarbatoresc si 60 de ani din momentul in care a inceput colaborarea intre cele doua companii. De ce Jet? O sa vedeti in imaginile de mai jos.

Ideea e ca, daca excludem caroseria pe care o vedeti si voi, nu avem altceva decat Rapide-ul celor de la Aston Martin, cu aceleasi caracteristici tehnice de pe versiunea standard. Iar cea mai notabila schimbare la exterior ar fi „dunga” LED de pe portbagaj, care uneste si cele doua blocuri optice spate.

Interiorul aduce patru scaune individuale, pozitionate 2+2, iar scaunele spate pot fi rabatate in cazul in care vrei sa maresti capacitatea portbagajului… De parca ar interesa pe cineva acest aspect la un Aston Martin.

Aaaa… si mai avem nitel mai mult spatiu pentru pasagerii spate, niste elemente din aluminiu si lemn, plus piele in doua nuante.

Atat. 🙂

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Etichetele postului: , , , ,

Lasa un comentariu

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Website

Comentariul tau