MINI Clubman Bond Street – Imagini si detalii

 • Scris de pe 28 Jan 2013 in Mini
 • Lasa un comentariu
 • mini_clubman_bond_street

  Noul MINI Clubman Bond Street va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva si va ajunge pe piata incepand cu luna Martie a acestui an.

  Modelul celor de la MINI are si o oarecare legatura, sa zicem, cu James Bond, insa, mai mult, are o stransa legatura cu renumita Bond Street, una dintre cele mai cunoscute strazi din Londra, strada „populata” cu tot felul de magazine „de firma”.

  Finisajul exterior este un Midnight Black metalic, insa este acompaniat de un Cool Champagne pe carcasele oglinzilor retrovizoare, pe acoperis, pe dungile de pe capota si pe pilonii C. Si jantele, care masoara 17 inch, si acestea sunt „marcate” cu logo-ul Bond Street.

  Aceeasi tema de doua nuante de culori este continuata si la interior, lucru care se vede pe bord si pe portiere, in timp ce scaunele sunt imbracate in piele de culoare neagra cusuta cu ata de culoare bej.

  Si vom avea patru versiuni de motorizare, versiuni disponibile in functie de piata pe care vor fi comercializate. Avem un MINI Cooper Clubman cu 122 CP, un Cooper D Clubman cu 112 CP, un Cooper S Clubman cu 184 CP si un Cooper SD Clubman cu 143 CP. Transmisiile folosite? Doua la numar: una manuala in sase rapoarte (standard), cealalta, optionala, automata, dar tot in sase trepte. 🙂

  Sursa WCF

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , , , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau