Renault Clio 2013 a fost dezvaluit

 • Scris de pe 11 Jul 2012 in Renault
 • 3 Comentarii
 • Acesta este noul Renault Clio 2013 si va fi prezent la Salonul Auto de la Paris.

  Putina inspiratie din Renault DeZir (cel putin in ceea ce priveste grila frontala), blocuri optice noi, aripi care ies in evidenta, lumini de zi LED, o cabina cu materiale de calitate, tehnologia nu lipseste, vitezometrul digital este prezent, plus ceva elemente metalice… Cam astea ar fi principalele lucruri cu care vine noul Renault Clio 2013.

  Masina mai poate fi echipata cu un sistem infotainment R-Link, cu un ecran de 7 inch, cu navigatie TomTom, conexiune la internet, dar asta nu inseamna ca nu poate primi si un sistem Media Nav, cu GPS si conexiune Bluetooth si USB.

  Capota va ascunde destul de multe motorizari. Primul ar fi un Energy TCe 90 de 900 cc, care dezvolta 90 CP si 135 Nm, cu un consum de 4.3 litri/100 km si emisii de CO2 de doar 99 g/km. Urmeaza un 1.5 litri in patru cilindri, un dCi 90, tot cu 90 CP, insa cu 220 Nm, consumul fiind de 3.2 litri/100 km, iar emisiile de CO2 de 83 g/km.

  Ultimul ar fi un 1.2 litri in patru cilindri, care dezvolta 120 CP si 190 Nm, motorul urmand a fi disponibil abia in prima jumatate a anului viitor.

  Chiar imi pace cum arata… Si daca ne uitam si la elementele cu care poate fi customizata, as spune ca arata chiar foarte bine… Va las cu imaginile si cu filmuletele. 🙂

  Sursa WCF

  Mai multe imagini si filmulete in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Comments (3)

  • alexandru says:

   mistoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau