Maserati Quattroporte de la CDC Performance

 • Scris de pe 26 Jun 2012 in Maserati, Tuning
 • 1 Comentariu
 • Da, CDC Performance „tine” tot de CDC International, abia „si-au deschis portile” si prima lor „lucrare” este un Maserati Quattroporte, evident, modificat. Din toate punctele de vedere.

  Si chiar daca n-au facut vreo mentiune in sensul asta, kit-ul pentru exterior este asemanator cu cel oferit de catre Wald International. Avem o bara frontala cu prelungire spoiler, lumini LED, praguri laterale, difuzor spate, eleron de portbagaj si acoperis, o grila frontala neagra, jante de 22 inch, iar carcasele oglinzilor retrovizoare sunt facute din fibra de carbon.

  Interiorul a fost complet schimbat, pielea neagra si cusaturile rosii facandu-si aparitia, elementele de fibra de carbon la fel, plus noi centuri de siguranta, manere noi pentru portiere si un instrumentar de bord revizuit.

  Un intercooler si o evacuare modificata ajuta V8-ul sa ajunga pana la 580 CP si la 570 Nm, sprintul 0-100 km/h fiind facut in 4.6 secunde, iar viteza maxima ajungand la 300 km/h.

  As mai aminti sistemul de franare de inalta performanta, cu discuri 405×36 mm fata si 380×34 mm spate si cu etriere cu 12 pistoane fata, respectiv 4 pistoane spate. Plus o suspensie sport ajustabila.

  Sursa Carscoop

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau