Tropical Island Paradise de la Yacht Island Designs

 • Scris de pe 29 Jul 2011 in Diverse
 • Lasa un comentariu
 • Ei? Cum e? πŸ™‚ Yacht Island Designs este o companie din Marea Britanie care este specializata in design-ul pentru diverse yacht-uri, design pe care cu greu l-ai incadra in categoria de lux. In sensul ca este cu mult peste…

  Ce vedeti in imagini este Tropical Island Paradise, un iaht pe care poti gasi de la un vulcan in miniatura, pana la palmieri. Beneficiaza de patru apartamente VIP, plus unul pentru proprietar, cel din urma fiind construit chiar sub vulcan. In interior, cinema, sala de jocuri si pentru gimnastica, dar si un salon spa complet echipat.

  Fiecare dintre cei patru posibili invitati are acces direct catre β€žcabana de pe plaja” si fiecare apartament are balcon propriu in exteriorul iahtului. Puntea principala este impartita in doua de un rau care curge din varful vulcanului si pana in piscina din fata.

  Una dintre cele mai interesante parti ale iahtului este partea din spate, care iti ofera acces pe un fel de ponton pe mare, pe care poti face plaja, dar si pentru diferite sporturi pe apa. Si ca totul sa fie complet, tot la spate, exact sub vulcan, mai este o punte unde se poate ateriza fara probleme cu elicopterul.

  N-am idee cat costa jucaria, dar cu siguranta nu e tocmai ieftina. Ei?! E un kitsch, sau preferati asa ceva? Sau tot mai bine cu picioarele in nisip pe plaja? πŸ™‚

  Sursa Diseno Art

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau