Ferrari Scuderia Spider 16M Conversion Edition de la Anderson Germany

De ce ti-ai transforma un F430 Spider in 499 Scuderia Spider 16M? Cica ar fi doua motive. In primul rand pretul, iar in al doilea rand, timpul pana cand cel de al doilea va aparea pe piata. De acest lucru se ocupa baietii de la Anderson Germany, care au si facut un kit. Finalul? Ferrari Scuderia Spider 16M Conversion Edition.

In pachetul de conversie, clientii vor avea parte de modificari la partea frontala, praguri laterale, un finisaj exterior Hyper Black, lumini fumurii, plus cateva elemente din fibra de carbon (grila, difuzorul spate, carcasele oglinzilor retrovizoare).

Si motorizarea a suferit cateva imbunatatiri. Daca pe standard avem 490 CP, acum herghelia creste pana la 569 CP, depasind usor si standardul cu care vine Scuderia Spider 16M, adica 510 CP. Toate acestea au fost posibile multumita optimizarii de software si noilor convertori catalitici.

Suspensia este una ajustabila, care a mai si salvat din greutate vreo 29 kg, jantele cu margine galbena masoara 20 inch, iar etrierele au fost colorate tot in galben.

Interiorul a fost garnisit cu piele neagra si Alcantara, plus ca au fost adaugate o serie de elemenete din fibra de carbon (la volan, manerele portierelor, manerul franei de mana sau la padele).

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Ferrari Scuderia Spider 16M Conversion Edition de la Anderson Germany

Comments are closed.