Aston Martin V8 Vantage S a fost dezvaluit

Desi ma inteapa ceva de cate ori aud de Cygnet si de Lagonda, cand vine vorba de orice alta masina de la Aston Martin, nu am ce comenta. Jos palaria! Iata ca acum a aparut si noul Aston Martin V8 Vantage S.

O frumusete de masina, cu un splitter frontal din fibra de carbon, prize mari de aer, o bara spate modificata, difuzor nou, praguri laterale, un eleron putin mai mare si jante de 19 inch incaltate cu pneuri Bridgestone. In interior, alaturi de altele, scaune sport, un volan sport si multe logo-uri Vantage S.

Noua jucarie a celor de la AM a fost facuta special sa se comporte ca un model sport. Comparativ cu modelul standard, Vantage S a primit suspensii modificate, discuri de frana mai mari (380 mm), etriere in sase pistoane, amortizoare noi, sistemul dynamic stability control, Hydraulic Brake Assist si Hill Start Assist.

Cei 436 CP si 490 Nm vin de la motorul V8 de 4.7 litri, care este cuplat la o transmisie Sportshift II in sapte trepte. Cresterea de CP si cuplu nu e mare, dar este: 10 CP in plus, alaturi de alti 20 Nm. Nu stiu inca in cate secunde ajunge la 100 km/h, dar stiu ca are o viteza maxima de 305 km/h, un consum de 12.9 litri/100 km si emisii de CO2 de 299 g/km.

Ei? Asa-i ca arata extraordinar? 🙂

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Aston Martin V8 Vantage S a fost dezvaluit

Comments are closed.