Ford C-MAX 2012 pentru America de Nord – Imagini si detalii

 • Scris de pe 23 Dec 2010 in Ford
 • Lasa un comentariu
 • Ford va aduce la NAIAS (North American International Auto Show) noul C-MAX, un model tare simpatic din punctul meu de vedere si care este bazat pe Focus. Desi va fi numit C-MAX, versiunea americana a acestui model nu este altceva decat un Grand C-MAX pe care-l stim cu totii. Cu mici diferente, normal.

  Si avem asa: un 5+2 seater, cu usi culisante la partea din spate, cel de al doilea rand de scaune fiind echipat cu un mecanism care permite scaunului din mijloc sa poata fi strans sub cel din dreapta, lasand astfel un culoar de trecere catre cel de al treilea rand de scaune.

  Si ca o optiune, in cazul in care unii clioenti nu vor dori, cel de al treilea rand de scaune nu este obligatoriu, deci se poate renunta la el fara probleme. Pana la urma, mai putine scaune, mai mult loc pentru altele, nu? 🙂

  Sa vedem si motorizarile. Ca sunt doua. Ca baza avem un 2.5 litri, iar celalalt este un EcoBoost de 1.6 litri, supraalimentat, in patru cilindri. Ambele propulsoare vor fi cuplate la transmisii automate in 6 rapoarte.

  Sincer, mi-ar placea sa am asa ceva. Nu stiu ce as face cu el, dar mi-e simpatic. 🙂

  Sursa Carscoop

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau