Salonul Auto de la Paris 2010 – Renault Concept DeZir

 • Scris de pe 1 Oct 2010 in Renault
 • 2 Comentarii
 • Tot la standul Renault, mai gasim un concept: Renault DeZir, un concept care mie imi este tare drag si este prezent zilele acestea la Paris. Si cum sa nu-mi fie drag, cand arata in marele fel in care arata?! πŸ™‚

  Daca imi este permis sa spun asa, Renault DeZir este primul studiu de design sub bagheta lui Laurens van den Acker, noul designer sef de la Renault. Nu stiu cu exactitate ce s-a incercat cu acest model, dar a iesit un concept frumos. Usi gullwing, linii fluide, elemente soft, tot ce trebuie pentru ca o masina sa fie dorita. Da dorita. Think… DeZir, desir, desire.

  Dar sa coboram cu picioarele pe pamant. Avem de a face cu un model electric in doua locuri, motorul dezvolta 150 CP si 226 Nm, iar bateriile litiu-ion de 24 kW, asigura o autonomie de 160 km.

  La performante sta in felul urmator: 2 secunde pana la 50 km/h, 5 secunde pana la 100 km/h si o viteza maxima de 180 km/h. Mai multe detalii gasiti aici. Eu am vrut doar sa ve reamintesc ca acest concept exista si ca este prezent la Paris.

  Nu e sigur inca, dar s-ar putea sa revin si cu poze reale cu noul concept al celor de la Renault. πŸ™‚

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau