Lamborghini dezvaluie al doilea teaser al modelului care va fi prezent la Paris

 • Scris de pe 15 Sep 2010 in Lamborghini
 • 1 Comentariu
 • Iata ca a aparut si cel de al doilea teaser al misteriosului Lamborghini care va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. N-avem nume, n-avem detalii, n-avem nimic. Insa, avem fibra de carbon si, din cate se pare, un V10.

  Teaser-ul nu a venit singur ci impreuna cu o declaratie a lui Stephan Winkelman, presedintele Lamborghini. Printre altele, acesta a spus: „ Redefinim viitorul masinilor noastre in jurul a doua concepte: design-ul si performanta. Design-ul a fost si va ramane motivul principal, de aceea ne vom asigura ca Lamborghini va ramane un model usor de recunoscut prin caracteristicile sale stilistice.”

  „In ceea ce priveste performanta, pana acum cativa ani, prioritatile noastre erau cam asa: viteza maxima, acceleratia si manevrabilitatea. De curand, acestea s-au schimbat. Impreuna cu desgn-ul, manevrabilitatea si acceleratia au devenit mai importante. Viteza nu mai e atat de importanta, deoarece toate supercar-urile ating 300 km/h, o viteza pe care n-o poti atinge nici macar pe circuit, ca sa nu mai vorbim de sosele. Credem ca e timpul sa facem o schimbare si sa vorbim mai mult despre manevrabilitate si acceleratie.” a mai adaugat Winkelman.

  Sursa Carscoop

  Inca o imagine in continuare

  Etichetele postului: , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau