Porsche aduce pachete de stil si performanta pentru versiunea Panamera

 • Scris de pe 19 Aug 2010 in Porsche
 • Lasa un comentariu
 • Porsche Panamera primeste cateva modificari atat in ceea ce priveste imaginea, cat si la partea de performanta. Astfel, versiunea Panamera Turbo va avea parte de un Powerkit care aduce un ECU modificat si doua noi supraalimentatoare. Rezultatul este o crestere de la 500 la 540 CP, in timp ce cuplul creste de la 700 la 750 Nm. Combinat si cu pachetul Sport Chrono, cuplul ajunge ajutat de catre functia over-boost, la 800 Nm.

  In modul Sport Plus, Panamera Turbo acelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.9 secunde (cu 0.1 sec mai rapid decat versiunea standard), iar viteza maxima creste de la 303 la 305 km/h. Compania declara ca desi mai totul a crescut, ceva tot ramane nemodificat, si asta e tot ce conteaza. Este vorba despre consum, care nu va depasi un mixt de 11.5 litri/100 km.

  Mda…doritorii trebuie sa stie cam cat ii costa aceste modificari. Nu sunt tocmai ieftine, dar la pretul unui Panamera, nu cred ca mai conteaza cateva mii de euro. In Germania, pachetul ajunge la 16.695 euro cu tot cu TVA. Acesta va fi disponibil optional pentru modele, incepand din luna Septembrie.

  Sa trecem la pachetul Sport Design care va fi disponibil incepand cu luna Octombrie. Aici vor fi mici modificari la partea frontala, cu prize de aer mai mari, dar si la pragurile laterale, difuzor si vor exista jante sport de 20 inch. Pretul intregului pachet, se duce undeva catre 7.150 euro.

  Sursa Carscoop

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau