Renault Latitude a fost dezvaluit

Noul sedan Latitude al celor de la Renault a fost dezvaluit si va avea prima aparitie publica la Salonul Auto de la Moscova catre sfarsitul lunii August, dar si la Salonul Auto de la Paris in aceasta toamna. Si ce vedeti in imagini, este un Samsung SMS 2010 (model comercializat acum in Coreea de Sud), foarte putin schimbat.

Noul Latitude este construit pe o versiune modificata a platformei Laguna, masoara 4.890 mm lungime, 1.830 mm latime si 1.490 mm inaltime, ceea ce inseamna ca este cu 195 mm mai lung, 19 mm mai lat si 45 mm mai inalt decat Laguna.

Cei de la Renault n-au vrut sa dezvaluie nimic depsre motorizari pentru moment. In schimb, ne spun ca noul Laguna va avea diverse trasaturi care pun accentul pe inovatie si confort. Intre acestea, clima triple-zone, parfum pentru instalatia de climatizare, sistem audio Bose, hands-free si alte gadget-uri de genul asta.

Ce ne mai spune compania? Ca noul Latitude va ajunge pe pietele din Asia, Africa, Rusia, Turcia, Australia si Mexic. Asta la inceput. Dar vin cat de repede si alte tari din Europa.

Sursa Carscoop

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu