Pacific Motors Competition si-a desemnat castigatorii

 • Scris de pe 15 Apr 2010 in Diverse
 • Lasa un comentariu
 • Local Motors a anuntat castigatorii Pacific Motors Competition. Tema acestei competitii a fost “Thrive in the Elements”, iar participantii au avut la dispozitie patru elemente pentru a se inspira: Pamantul, apa, vantul, si focul. Primele trei pozitii au fost ocupate de Pierre Gimbergues din Franta cu Gaia Concept, Olivier Poulet tot din Franta cu Pangea Concept si Marc Senger din Statele Unite cu Pacific Motors Rove.

  Sa vorbim putin despre fiecare in parte. Ocupand locul intai, Gaia Concept este un roadster all-terrain in patru locuri, cu un open top si cu posibilitatea ca la partea din spate sa fie depozitate biciclete sau placi de surf. Puterea vine de la motoare electrice montate la roti, cuplate la baterii integrate in sasiu.

  Pe locul doi, Pangea Concept semnat Olivier Poulet se caracterizeaza prin design-ul ce-ti poate oferi in acelasi timp si un cabriolet, dar si un model closed-top. Poate gazdui pana la 5 pasageri, are dimensiunile unui CUV de mici dimensiuni si foloseste panouri solare.

  Locul trei a fost ocupat de Pacific Motors Rove, un model cu un tren de rulare ce foloseste un motor Subaru Biodiesel de 2.0 litri, cuplat la baterii litiu-fosfat.

  Toate cele trei modele le puteti vedea in imaginile de mai jos si toate vor fi evaluate pentru un posibil viitor model de productie.

  Sursa Carbodydesign

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: , , , , , , ,

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau