Hummer H2 Bomber de la GeigerCars

Asa e, Hummer e gata, dar tunerii inca il mai tuneaza. Cat timp? Nimeni nu stie. Dupa ce am vazut “catastrofa” pe care au facut-o cei de la CFC, acum va prezint noul Hummer H2 Bomber al celor de la GeigerCars.

Este cica ultimul racnet in materie de vehicule off-road si beneficiaza de senile din cauciuc Mattracks 88M1-A1, care masoara 150 cm lungime si 40 cm latime. In declaratia de presa se spune ca acest tip de senile pot fi folosite indiferent de terenul pe care se afla, indiferent daca “masina” este utilizata in agricultura, situatii de urgenta sau expeditii.

Sub capota este un V8 de 6.2 litri care dezvolta 404 CP si 574 Nm. Nu mai e un secret pentru nimeni cam care este consumul unui Hummer, dar viitorii proprietari ai acestei masinarii nu trebuie sa-si faca griji. Nici pentru poluare, nici pentru consum. Deoarece tunerii pun la dispozitie si un sistem de alimentare GPL Autogas, cu un rezervor de 155 litri.

Si in cazul in care mai intereseaza pe cineva, Geiger au mai instalat un sistem de navigatie Kenwood, un sistem entertainment pentru cei care stau pe bancheta din spate si la exterior, pe plafon, patru bucati proiectoare Hella. Nice…

Sursa WCF

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu