Dacia Sandero Stepway a fost dezvaluit

Dacia a prezentat la Salonul Auto de la Barcelona primul lor crossover, pe care l-au numit, bineinteles, Dacia Sandero Stepway. Si da, nu este altceva decat varianta Renault Stepway, care deja se comercializeaza in Brazilia.

Viitorii clienti vor putea alege intre doua motorizari, una benzina de 1.6 litri ce dezvolta 90 CP (aceeasi de pe Logan) si una diesel dCi de 1.5 litri de 70 CP, consumurile fiind de 7.6 litri/100 km/h, respectiv 5.3 litri/100 km/h. Pentru diesel, emisiile de CO2 sunt de doar 140 g/km.

Intr-adevar, nimic nou la partea de design. Cu exceptia spoilerelor fata/spate si ceva ornamente, este Sandero-ul pe care-l stiti cu totii. Culorile in care acesta vine sunt Gri Platine, Gri Comet si Rosu de Foc. Tot la exterior o sa gasiti jante de 15 inch, evacuare cromata si finisajul de culoare inchisa de la blocurile optice.

In materie de siguranta noul crossover beneficiaza pe versiunea standard de ABS de la Bosch, EBV, asistenta la franarea de urgenta si airbag-uri pentru locurile din fata.

Sandero Stepway poate gazdui pana la 5 pasageri plus bagajele acestora, capacitatea portbagajului fiind de 320 litri, sau 1.200 litri in cazul banchetei rabatate. Si daca tot vorbim despre dimensiuni, va mai spunem ca noul model masoara 4.024 mm lungime, 1.753 mm latime si 1.582 mm inaltime.

Si la fel ca tot ce tine de Dacia, noul Sandero Stepway are o garantie de 3 ani sau 100.000 de kilometri.

PS: Primul filmulet este cu tot cu prezentare audio.

Sursa Dacia

Inca doua filmulete si mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

3 thoughts on “Dacia Sandero Stepway a fost dezvaluit

Comments are closed.