Aston Martin One-77 a fost premiat la Concorso d’Eleganza at Villa d’Este

 • Scris de pe 28 Apr 2009 in Aston Martin
 • 2 Comentarii
 • Aston Martin a tras definitiv cortina de pe noul Aston Martin One-77 la poate cel mai frumos eveniment care are loc în fiecare an, Concorso d’Eleganza at Villa d’Este.

  Totul a început în luna Octombrie a anului trecut, când acesta a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris. Prezentat e prea mult spus, atunci arătându-ne doar două colţuri ale maşinii. Apoi, au început să ne “teaser-easca” cu primul video…cu al doilea video, au luat o pauza şi ne-au anunţat ca modelul este incă disponibil contrar tuturor bârfelor de la acea vreme, ne-au arătat prin intermediul primelor doua fotografii oficiale ca poate fi şi frumoasă şi bestie, le-a scapat printre degete broşura companiei si aceasta a aparut pe internet, apoi au revenit cu cel de al treilea video-teaser, ca într-un final să-l putem vedea în toată splendoarea lângă Lacul Como Italia.

  Şi dacă tot a venit până aici, trebuie să ştiţi că nu a venit degeaba, fiind câştigătorul categoriei Concept Cars and Prototypes. Aston Martin One-77 a fost votat cel mai bun din clasa sa, eclipsându-şi competitorii cu mai mult de 30 de procente din totalul de voturi.

  Modelul pe care-l vedeţi în imagini, este complet funcţional, are sub capotă motorul de 6,0 litri şi 700 CP, interiorul este lucrat manual, deci maşina este cât se poate de reală şi funcţionabila.

  Sursa Carscoop, Jalopnik, Finchannel

  Încă două filmulețe și mai multe imagini în continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau