Morgan Aero SuperSports a fost dezvaluit

 • Scris de pe 27 Apr 2009 in Morgan
 • 2 Comentarii
 • E evident, anul acesta e anul cu numarul 100 pentru multi constructori si ma refer si la Mercedes, si la Bugatti, si la Audi, si la Aston Martin. A venit si randul celor de la Morgan Motor Company, care au dezvaluit in acest weekend ca vor introduce pe piata noul Morgan Aero SuperSports. Morgan este detinut in continuare de familia lui H.F.S. Morgan, iar actualele lor modelele, inca pastreaza caracteristici din vechile modele, ceea ce il face extrem de special.

  Pentru fabricarea modelului Aero SuperSports s-a folosit aluminiu de aceeasi calitate cu cel folosit pentru aparatele de zbor, intentia fiind evidenta: reducerea in greutate. Tot din acelasi motiv, sasiul a fost construit din metale usoare.

  Impartind aceeasi platforma ca si Morgan Aero Eight GT3, noul Aero SuperSports vine cu un motor BMW V8 de 4.8 litri ce dezvolta 367 CP, este cuplat fie la o cutie manuala in 6 viteze, fie la una automata, reusind un sprint de doar 4.5 secunde.

  Morgan Aero Super Sports va fi fabricat in doar 200 de unitati, productia va incepe in 2010, pretul pentru un model fiind de aproximativ 142.000 € cu tot cu taxe, dar doritorii trebuie sa stie ca pentru procurarea unei astfel de frumuseti au de facut un depozit de 28.000 €.

  Sursa

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau