Mosler MT900 GTR XX

Modelul Mosler MT900 GTR XX 2009 a fost lansat pe piata si poate fi cumparat in Europa. Vehiculul tocmai a trecut atat testele Euro4 cat si verificarile calitatii celor de la TUV Rheinland (pentru cine nu stie, unul dintre cele mai importante organisme internationale de certificare, ce isi are sediul in Koln, Germania).

Livrarile pentru masina de 600 CP vor incepe spre sfarsitul anului, si chiar daca acestia au intrat in cel de al 21-lea an de existenta, vor pastra emblema “XX” pentru a marca cei 20 de ani de la infiintare. Bazat pe modelul MT900 GTR, masina ar trebui sa poata mai mult decat prima versiune, adica 3.1 secunde pana la 100 km/h si viteza maxima de 340 km/h.

Greutatea acesteia este de 1.111 kg, iar puterea ii vine de la un motor Corvette LS7. Cu siguranta performantele sunt altele, si asta doar multumita reducerii in greutate cu ajutorul carbonului Recaros, a suspensiei KW si a franelor ceramice Movit, totul in completarea amestecului de carbon cu Kevlar. In declaratia de presa, compania spune ca rezultatul este o masina ce “permite pilotului sa franeze mai repede, sa fie inaintea si chiar deja in curbe la viteze mai mari si sa accelereze mai puternic.”

Pretul pentru model este de 250.000 €, dar inca nu e clar daca aceasta suma cuprinde si taxele sau nu.

Mai multe imagini in continuare

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Mosler MT900 GTR XX

Comments are closed.