Intelligent Emotion – Viitorul modelelor Audi

 • Scris de pe 23 Apr 2009 in Audi, Inedit
 • 4 Comentarii
 • Ceea ce vedeti in imagini reprezinta opera catorva studenti specializati in design de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Munchen Germania si este un proiect suportat de catre Audi, proiect ce consta in imaginarea unor solutii de a te putea deplasa pentru viitor. Proiectul poarta numele de “Intelligent Emotion”, studentilor cerandu-li-se sa prezinte diverse module care sa corespunda mediului inconjurator si problemelor de ordin tehnic si social din viitor.

  Oficialii Audi care s-au implicat in acest proiect sunt Wolfgang Egger (Presedinte Audi Design) si Stefan Sielaff (Audi Group Design), seful proiectului fiind Dr. Othmar Wickenheiser, profesor Transportation Design in cadrul universitatii.

  “Rezultatele sunt impresionante. Studentii s-au apropiat de subiectul mobilitatii in viitor folosind o foarte buna imaginatie. Fiecare concept, fiecare model, contine cel putin o idee sau o particularitate, pe care noi o vom putea folosi in viitoarele modele de productie.” a declarat Wolfgang Egger.

  Proiectul s-a materializat si intr-o carte intitulata Audi Design Projekt, carte ce poate fi cumparata la pretul de 29.90 €. Ce a iesit, vedeti mai jos. Eu sunt incantat.

  Mai multe imagini in continuare

  Etichetele postului: ,

  Comments (4)

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau