Aston Martin One-77 inca disponibil

 • Scris de pe 3 Feb 2009 in Aston Martin
 • 2 Comentarii
 • Desi cei de la Aston Martin se laudau ca in luna Ianuarie ne mai ofera un material video cu viitorul One-77, nu prea s-au tinut de cuvant. Cu toate astea sunt ceva noutati destul de interesante.

  Se pare ca zvonurile conform carora viitorul Aston Martin One-77 ar fi deja comandat in totalitate, nu prea sunt adevarate. O sursa sigura din cadrul Aston Martin a declarat publicatiei australiene CarAdvice ca lista de comenzi este inca deschisa, iar cei care vor sa faca depozitul de 200.000 £, sunt invitati sa se grabeasca.

  Confuzia a aparut din cauza unei neintelegeri. Cei de la Aston Martin aveau peste 100 de cereri in care respectivii isi aratau interesul pentru One-77, dar acestea nu s-au materializat niciodata din punct de vedere financiar, adica nu toti si-au facut acel depozit.

  Mai mult, respectiva sursa a anuntat ca cel putin un model va avea volanul pe dreapta, deci tari precum UK, Japonia, Australia si Africa de Sud ar putea avea asa ceva pe sosele. Si doar ca sa va aduc aminte si sa va oftic, Aston Martin One-77 foloseste un motor de 7.0 litri (sau chiar 7.3) si dezvolta 700 CP.

  Sursa

  Etichetele postului: , , , , ,

  Trackback-uri/Pingback-uri

  Comments (2)

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau