Unita nu lucreaza corect?

 • Scris de pe 31 Oct 2008 in Diverse
 • 7 Comentarii
 • Acum doua nopti pe la 00.30 am iesit la geam sa fumez o tigara. Si ce sa vezi? La doua scari de bloc mai jos de locul unde locuiesc, vad o masina botita, trasa pe trotuar, foarte aproape de bloc, chiar in fata unei sucursale Unita. Dar stiti cat de aproape? Adica era urcata cu o roata pe treapta din fata sediului. Daca voiai sa descui usa pentru a intra, nu aveai cum. Am vrut sa ies atunci sa fac fotografii, dar era totusi miezul noptii. N-am pierdut nimic, pentru ca a doua zi, adica ieri, masina era tot acolo.

  Inca nu am reusit sa aflu despre ce este vorba, dar cu siguranta proprietarul masinii e foarte suparat pe societatea de asigurari respectiva, de a facut asa ceva. Mai mult de-atat, pe geamuri era scris β€œAsigurare de caca”, deci cu siguranta ceva s-a intamplat intre el si asigurator.

  Si mai am o nelamurire. Cum a reusit respectivul sa lase masina in cateva zeci de minute in fata companiei de asigurari (stau foarte aproape de locul cu pricina si ar fi trebuit sa se auda ceva) si celor de la Unita le-au trebuit aproape 15 ore sa mute masina de acolo?

  Mai multe fotografii in continuare

  Etichetele postului: , , ,

  Comments (7)

  Lasa un comentariu

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Website

  Comentariul tau