Primele imagini cu noul Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze

Astazi au aparut si primele fotografii oficiale ale noului Chevrolet Cruze, model ce va fi lansat la Salonul Auto de la Paris, in octombrie.
Noul Chevrolet Cruze, care va aparea pe piata europeana incepand cu luna martie a anului viitor, este o masina putin mai mare decat majoritatea competitorilor sai si din punct de vedere al lungimii, cat si al latimii. De remarcat sunt farurile de dimensiuni considerabile, cat si grila frontala pe care se afla bineinteles logo-ul marcii.
Chevrolet Cruze va fi disponibil cu doua motoare pe benzina. Unul de 1.6 16V de 112 CP si unul de 1.8 litri de 140 CP. Ambele motorizari vor beneficia de noua tehnologie VVT (Variable Valve Timing). Pe langa acestea va exista si gama diesel, care va avea un propulsor turbo de 2.0 litri ce va dezvolta 150 CP si 320 Nm. Transmisia se va face fie printr-o cutie de viteze manuala, fie printr-o noua cutie automata cu 6 trepte. Chevrolet Cruze are o lungime de 4,6 metri si un spatiu generos in interior.
Dupa ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris, Chevrolet Cruze care va inlocui gama Lacetti, va fi disponibil si pentru alte zone de pe glob. Astfel in Rusia, care va fi una dintre marile piete de desfacere, modelul va fi construit la uzina din St. Petersburg, incepand cu 2009.

Sursa si Galerie foto

Author: Sorin Grumazescu

1 thought on “Primele imagini cu noul Chevrolet Cruze

Comments are closed.