Top Gear: Sezonul 11, Episodul 4

Alta saptamana, alt episod din Top Gear, probabil cea mai faina emisiune auto realizata vreodata. Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie mi se pare “dream job” ceea ce fac in fiecare saptamana Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May.

Saptamana asta au inceput emisiunea cu un test cu Alfa Romeo 8C Competizione. Am avut ocazia sa vad masina asta la Salonul Auto de la Geneva si pot sa spun, fara nici o indoiala, ca este una dintre cele mai frumoase masini create vreodata. Fericitul care a condus-o a fost Jeremy, fan declarat al masinilor Alfa si, bineinteles, Stig a facut tura de circuit obisnuita, timpul scos de 8C fiind destul de surprinzator. Vedeti bucata aici.

Apoi am avut parte de una dintre acele ‘curse’ cu care ne-au obisnuit baietii, si anume o intrecere intre Jeremy (la volanului lui Nissan GT-R) pe de o parte si Richard cu James (cu transportul in comun) de cealalta parte. Interesant a fost faptul ca aceasta cursa a avut loc in…Japonia. O puteti urmari in intregime aici.

In afara de astea, am mai avut obisnuita rubrica “Stars in a reasonably priced car” (nu ma puneti sa traduc, va rog), unde le-am vazut pe Fiona Bruce si Kate Silverton, doua prezentatoare BBC. Mai jos aveti partea cu Alfa, care mi s-a parut superba.

Author: Vlad Balan