Facelift pentru BMW Seria 3

Facelift BMW Seria 3

Concurenta la clasa medie de lux e foarte puternica, in segmentul asta avandu-i pe cei trei ‘nemti’ Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes Benz Clasa C. Dintre toate trei, Seria 3 e pe piata de cel mai mult timp, din 2005 asa ca faceliftul asta, care va fi debuta la Salonul Auto de la Paris, mi se pare normal, mai ales ca si ceilalati au venit cu niste masini foarte bune.

Faceliftul pentru Seria 3 include bara fata/spate redesenata, capota cu un profil mai agresiv, oglinzi laterale noi si bloguri optice fata/spate modificate (cele din spate folosesc tehnologia LED). La interior modificarile nu sunt atat de importante, fiind modificata doar cotiera si aparand in plus noi combinatii pentru materialele din interior si un display mare de 8.8 inch integrat in consola centrala.

Sub capota, BMW nu a modificat nimic in gama de motoare disponibile, singura diferenta (neinteresanta pentru noi) fiind faptul ca motorul de 3 litri de 265 de cai va fi disponibil si in State.

Sunt toate astea suficiente pentru ca succesul Seriei 3 sa continue pana cand BMW va lansa generatia noua, cel mai probabil in 2011-2012? Greu de spus, dar vom vedea. Voi ce credeti?

Galerie Foto: BMW Seria 3 Facelift

BMW 3 Series Facelift BMW 3 Series Facelift BMW 3 Series Facelift BMW 3 Series Facelift

Author: Vlad Balan