Lamborghini Murcielago facut praf pe Dorobanti

Aseara, in timp ce facea o intrecere cu un Gallardo pe Dorobanti, un tip de 23 de ani care abia-si luase un Murcielago a pierdut controlul si-a intrat intr-alta masina in care se aflau doua femei. Soferul din Murcielago a iesit din spital dupa o ora, dar una dintre femei se pare ca este in stare destul de grava. Bineinteles, din declaratii reise ca n-a fost nici o cursa si ca tipul cu Gallardo a ajuns intre timp si a oprit sa vada care-i treaba, neavand nici o treaba cu accidentul.

Nu am nimic impotriva oamenilor cu masini de genul asta, din contra, daca as putea, maine mi-as lua si eu una si, la fel, n-am nimic impotriva curselor. Dar atunci cand uiti ca pe strada mai sunt si altii in afara de tine, esti un prost si meriti sa suporti toate consecintele.

Author: Vlad Balan

16 thoughts on “Lamborghini Murcielago facut praf pe Dorobanti

  1. Multi prosti pe lumea asta…ma daca vor sa se joace de ce nu se duc pe circuit undeva …nu pe strada…ca poate mai trece si unul cu o dacie si saracul nu are nici casco si nu are cu ce sa o faca…Inconstienti. Nasol e ca mai sint si altii pe drum,,,si daca tot au atatia bani….sa isi faca ei circuit acasa in curte.

  2. nasol rau de tot, pai nu mai poti iesi la o plimbare sub clar de luna, ca se gaseste un dobitoc cu masina benga` si te ia inainte

  3. Pai tu vrei sa iesi sub clar de luna pe strada….dute in parc si mergi pe alei mai ascunse ca sa nu vina astia cu scutere :)). Dar oricum sint multi de astia…cel putin la mine in cartier in fiecare noapte trece cite unul cu motocicleta in viteza 🙂

  4. Nu fratioare. Nu cand uiti ca pe strada mai sunt si alti oameni: Atunci cand uiti ca nu ai ce cauta cu o asa masina in Bucuresti si nicaieri in tara la viteza aia. Uitam in ce tara traim.
    Au scapat toti? Daca da, e ok. Full casco sa traiasca. Oricum mi-e mila de saracu’ baiat.

  5. Aaaaaaaaaaa. Acum am vazut. Mai bine ca s-a intamplat asa. Oricum nu era gata masina. Mai trebuia vopsita (nu-mi plac masinile albe). Au de toate, da’…cand o vopsesti?

  6. Pai nu are de ce sa iti fie mila….ca ii deconteaza casco tot…si chiar daca nu ii deconteaza….daca a avut bani de una , fii sigur ca poate sa isi ia maine alta la fel…ca e oferta…si cu cat cumperi mai multe ai si reducere :))

  7. bai frate, asigurarea ca asigurarea, da eu ma gandesc la cei 200.000 euro care i-a facut plaf in nici o luna, unde mai pui ca tre sa plateasca si spitalizarea + asigurarea si alte cheltuieli, cred ca e o gaura destul de marisoara in bugetul familiei cat de bogat o fi fost el, parca si pe mine ma incearca o umbra de mila.

  8. Fii sigur ca daca a avut bani de una, mai are bani de inca una :)…si poate a facut accidentul numai asa de reclama…sa ii creasca popularitatea in cercul lui de asa zisi prieteni. Nu trebuie sa iti fie mila, nu ai de ce…cine e prost isi merita soarta. Vorba aia daca esti prost stai acasa….nu mai iesi sa te vada si altii. 🙂

  9. Da nu se gindesc la nimic…poate ca nu au nimic in cap si de asta…si adrenalina le afecteaza gindirea si perceptia…

Comments are closed.